Titel

Over ons

Bij In2Hair Hairfashion Elburg staat kwaliteit voorop en is ieder bezoek een wellness voor jezelf en je haar. Je haar is een uiting van jezelf en waarom zou je daar dan geen zorg aan besteden. Die ambitie maken wij voor je waar.

 In2hair Hairfashion Elburg werkt met de professionele haarverzorgingsproducten van L’ANZA Healing Haircare.

Al meer dan 30 jaar is L’ANZA pionier in de meest moderne en geavanceerde technologieën in de professionele haarverzorging. Van verzorging tot kleur, L’ANZA gebruikt de meest geavanceerde ingrediëntentechnologie, perfect in balans met uit het wild geoogste botanische extracten en krachtige actieve werkstoffen om het haar te repareren, te verzegelen en te beschermen. L’ANZA heeft een reputatie opgebouwd voor het maken van uitzonderlijke producten die worden geprezen om hun onovertroffen prestaties.

L’ANZA maakt gebruik van de buitengewone helende kracht van Moeder Natuur in alle producten.

Doormiddel van nanotechnologie die toegepast wordt op de ingrediënten, zijn de producten in staat om het haar diep van binnen te verzorgen. De unieke verzorgende werking van L’ANZA bevindt zich in de verzorgings- en  stylingslijn.

Flower Shield Complex zorgt voor intensief behoud van haarkleur. En de UV A- B- en C beschermers zorgen ervoor dat het haar optimaal beschermd wordt tegen schadelijke invloeden van de zon.

Ontdek de kracht van de L’anza Healing collecties: Color Care, Blonde, Moisture, Volume, Strenght, Smooth en Style

Heeft u last van hoofdhuid problemen dan hebben wij hiervoor de speciale producten van Mediceuticals en kunnen we een analyse doen van het haar en de hoofdhuid met onze mediscoop.

Ervaar onze beleving en maak snel een afspraak.