Titel

Kleur

Chemische behandelingen zoals kleuren en blonderen en thermische behandelingen zoals föhnen en en de slijltang voor beschadigd haar. Deze schade uit zich in het ernstig zwak/futloos worden van het haar. Haarkleuren worden sneller dof, er ontstaan gespleten punten en het haar voelt droog aan. Ik het ergste geval breekt het haar zelfs af. Deze schade ontstaat doordat er bepaalde verbindingen in het haar verbroken worden tijdens deze processen, de zwavelbruggen. Deze verbindingen bepalen de stevigheid van je haar. Wanneer deze beschadigd wordt je haar dus zwakker.

In2hair Hairfashion Elburg werkt met de Ultimate Treatment van L ‘ANZA. Wij bieden de klanten deze helende kuur aan voor we beginnen met behandelingen als kleuren, permanenten en stylen. Ultimate Treatment herstelt het haar volledig en werkt volgens het principe van Heal, Seal, Protect – herstellen, verzegelen, beschermen. Hierdoor is het perfect voorbereid op de behandeling en wordt elke kleur, permanent of styling mooier dan ooit.

Uw persoonlijke wonderkuur

Elk haar is anders, dus ook elke Ultimate Treatment. Voordat we beginnen met de behandeling kijken we wat uw haar nodig heeft en stellen op basis daarvan uw persoonlijke kuur samen. Want of uw haar nu beschadigd, droog of futloos is, het krijgt precies wat het nodig heeft: proteïne, vocht of volume – of een combinatie daarvan. Elke kuur bevat het exclusieve Keratin Bond System van L’ANZA, dat uw haar weer van binnenuit opbouwt met speciaal geselecteerde, natuurlijke ingrediënten. Uw haar wordt weer krachtig van binnen en mooi van buiten – in slechts acht minuten.

Herstel uw haar ook thuis

Tip: verzorg uw haar ook thuis met producten van L’ANZA. Deze sluiten perfect aan op de Ultimate Treatment. Zo zet u de professionele behandeling in de salon thuis voort – voor het best mogelijke herstel van uw haar. Want wonderen bestaan: bij uw L’ANZA kapper.